Jokaisella on osaamisensa

Meidän osaamisemme on verokonsultointi.

Mintterissä kiteytyy kahden innovatiivisen veroasiantuntijan laaja-alainen kokemus ja intohimo tarjota vastuullisia sekä erinomaisesti tuotettuja ratkaisuja asiakkaiden vero-ongelmiin lähellä asiakasta. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaan ongelman ratkaiseminen ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen.

HEIKKI

Heikki on kokenut veroasiantuntija ja työskennellyt verotuksen parissa jo toistakymmentä vuotta. Heikillä on vahva Verohallintotausta ja erityisosaaminen keskittyy arvonlisäverotukseen ja verovelvollisuusaseman määrittelyyn ja ennakonperintään. Heikki on kokenut luennoitsija ja kouluttaja, missä tehtävissä hän viihtyy edelleenkin erinomaisesti.

HEIKKI

Heikki on Mintterin toimitusjohtaja ja on vastuussa arvonlisäveropalveluista

+358 50 364 7330
heikki.rintala(a)mintter.fi

HANNU

Hannu on toiminut verotuksen parissa eri tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Hannun vahvuuksia on vahva numeerinen osaaminen ja urallaan hän on hoitanut lukuisia veroraportointiin ja verolaskentaan liittyviä tehtäviä. Lisäksi Hannu on syvällisesti perehtynyt yrityksen sukupolvenvaihdoksiin vero- ja lakikysymyksiin. Hänen mieltä lämmittää myös hyvien veroriitojen käsittely niin verotarkastusten parissa kuin muutoksenhakuvaiheessa.

HANNU

Hannu johtaa Mintterin yritysverotuspalveluita. Lisäksi Hannuun voi olla yhteydessä yritysjärjestelyihin sekä henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

+358 40 328 6748
hannu.heinonsalmi(a)mintter.fi